Wat anderen zeggen

Super positief en geholpen door de sessie
“Vanochtend echt mijn bed uitgestuiterd en meteen aan de slag. Voor mij heeft de sessie met Sacha echt een concreet effect gehad. Met name het omzetten van alles wat je moet en wilt in een concreet behapbaar plan was voor mij heel nuttig.
Ik heb nu een bewuster beeld van hoe ik mijn beroepspraktijk voor ogen heb. Maar ook waar ik meer in moet steken om het als geheel beter te laten lopen. Sacha voelde heel goed aan waarom sommige dingen mij makkelijker afgaan dan andere. En zij gaf me inzichten mee om daar mee aan de slag te gaan. Ik ben echt super positief en ook echt geholpen door haar sessie.”
Emilie Hudig

Ik kan met recht zeggen dat Sacha mij heeft geleerd hoe ik mij succesvol profileer
 “Ik leerde Sacha op exact het juiste moment kennen. Ik was op een punt beland waar ik nog steeds mijn doel voor ogen zag, maar waarvan de weg ernaartoe steeds meer omwegen kreeg. Sacha leerde mij focussen waardoor ik nu doelgericht te werk ga. De sessies en maandagmorgenmail van Sacha geven veel (blijvende) energie. Door mij beter als bedrijfsfotograaf te profileren ben ik duidelijker naar mijn netwerk en (potentiële) klanten toe. Ik werk efficiënter en verzet meer werk. Daarnaast liet Sacha mij anders naar mijn werk kijken, wat weer nieuwe mogelijkheden en kansen schiep. Ik kan dus met recht zeggen dat Sacha mij heeft geleerd hoe ik mij succesvol profileer!”
Judith Keessen

Sacha geeft je een nieuwe kijk op de marktwaarde van je werk
“Sacha geeft met haar coachingsessie niet alleen een duidelijk stappenplan mee, ze maakt ook de marketing strategie die erachter zit inzichtelijk. Zo heb je aan het einde niet alleen een helder prioriteitenlijstje wat je dichter tot je doel moet brengen, ze geeft je ook een nieuwe kijk op hoe je je eigen werk en diens marktwaarde kunt bekijken.”
Karijn Kakebeeke

Een belangrijke aanvulling op de Fotoacademie
Sacha is heel gemotiveerd en enthousiast, met veel kennis op haar vakgebied. Ik vond de training motiverend, fijn om aan het denken gezet te worden en een duw in de juiste richting. Ook een reality check, en confronterend. Ik zie deze training als een belangrijke aanvulling op de Fotoacademie, en het is daarom een echte aanrader voor iedereen die professioneel als fotograaf aan de slag wil. Je fotografie verkopen is een groot onderdeel van het werk, en inzicht krijgen in hoe opdrachtgevers kijken en werken is daarvoor onmisbaar.
Marjolein Perquin

De sessie heeft me geconfronteerd
“Ik dacht dat ik wel lekker bezig was, maar de bijeenkomst heeft me geconfronteerd. Dat ik echt wat moet gaan ondernemen om in een ander segment opdrachten terecht te komen”
Fleur Wiersma

Really great suggestions
“Sacha offers a fresh look to my products and came up with really great suggestions. She also has a warm and approachable personality. If you need a fresh input to your company, concept or product, do not hestitate to contact her.”
Aileen Martini

Deel op Facebook