Sacha Kramer

Sacha KramerOpdrachten voor fotografen
Veel fotografen werken met passie voor hun vak maar vinden het moeilijk om voldoende opdrachten te krijgen. Die fotografen leer ik hoe ze zichzelf met succes zichtbaar kunnen maken voor hun opdrachtgevers. Zodat het aantrekken van opdrachtgevers en foto-opdrachten makkelijker wordt.

Mijn ervaring
Jarenlang heb ik in het marketing communicatie vak opdrachten gegeven aan creatieve mensen. Fotografen, reclamemakers, videomakers, tekstschrijvers en theatermakers. Regelmatig werd ik benaderd door creatieven met heel mooi werk maar met weinig kennis van waar ik als opdrachtgever naar op zoek was.

Mijn inzichten
Vaak kreeg ik ideeën om deze creatieven verder te helpen. Alleen daar was op dat moment geen ruimte voor. Gelukkig maar, want eerst heb ik veel inzicht en ervaring op kunnen doen in marketing en communicatie. Daarnaast heb ik als opdrachtgever kunnen zien hoe, waarom en wanneer je de keuze maakt tot het geven van een opdracht.

Mijn methode
Ik laat je met andere ogen kijken naar je vak. Ik laat je kijken vanuit de ogen van jouw opdrachtgevers. Verrassend en inspirerend. Je krijgt allerlei handvatten om hiermee aan de slag te gaan en het zal je verbazen hoe inspirerend en effectief het is.

Is het dan zo makkelijk? Nee, zeker niet, het is hard werken. Het is voor iedereen duidelijk dat veel fotografen het moeilijk hebben op dit moment. Wil je daar niet bij horen dan moet je aan de slag. Je moet zichtbaar worden en aantrekkelijk voor je opdrachtgevers. Je moet zorgen dat opdrachtgevers jou willen!

Als je gefundeerd aan de slag gaat met je eigen zichtbaarheid zal je zien dat je eindelijk weet welke stappen je moet zetten. Dat het richting geeft aan je dagelijkse werkzaamheden. Dat je meer voldoening krijgt in je werk en dat je meer en betere opdrachten krijgt.

Ik werk met fotografen 1 op 1 of in kleine groepen. Deze starten op verschillende momenten in het jaar. Wil je hier meer over weten, kijk dan bij Wat Saach doet.

 

 

Deel op Facebook