Frisse blik actie! VOL

Helaas kan je je niet meer inschrijven alle tijdstippen zijn bezet.

Unieke kans! Op 31 oktober bied ik slechts 5 fotografen een uur de mogelijkheid om samen met mij en een collega te sparren over jouw knagende vraag. Met focus en ideeën ga je weer naar huis. Thuisgekomen kun je direct aan de slag.

uitzichtfrisseblik

Er zijn slechts 5 plekken. Schrijf je in en geniet van dit uitzicht.

Ken je dat? Je hebt als fotograaf een vraag die al lang leeft. Een vraag als: Hoe val ik op tussen al die anderen? Alsjeblieft geen koude acquisitie, maar wat wel? Hoe word ik van een dromer een doener? Het zijn vragen die kunnen blijven knagen.

Zou het niet prettig zijn om met mensen te sparren die er objectief tegen aan kijken en je verder helpen?  Zodat je je piekertijd kunt omzetten naar tijd voor actie. Steeds vaker zie ik fotografen die alleen blijven rondlopen met hun twijfels en vragen in plaats van steun te zoeken en ervaringen te delen. Zo raken ze de lol in het ondernemen kwijt. Een frisse blik een betrokken spiegel en deskundige kennis geven je de steun in de rug die je nodig hebt.

De beste invallen krijg je vaak op vakantie. Je hoofd is leeg en dat creëert ruimte voor nieuwe ideeën. Maar helaas niet iedere vakantie garandeert je antwoorden. reacties van klantenDaarom creëer ik samen met een collega een ultrakorte vakantie voor jou helemaal voor jezelf. Een uur lang zetten wij alles op alles om jou te helpen met jouw knagende vraag.

Wij kunnen je helpen bij veel vragen die je als zelfstandige hebt, zoals
•    Hoe zorg ik dat ik mijn voornemens uitvoer?
•    Ik heb een idee, wat zijn mijn eerste stappen?
•    Hoe maak ik keuzes?
•    Hoe werk ik effectiever?
•    Ik twijfel tussen…….
•    Hoe kom ik aan nieuwe klanten?
•    Profileer ik mij op de juiste manier?

Gun jezelf een vakantiegevoel van een uur, zodat je de volgende dag weet wat je te doen staat.  Ja, ik wil graag een frisse blik op mijn knagende vraag

Reacties van klantenOp 31 oktober kun je een uur lang profiteren van 1 op 1 aandacht. Je gaat naar huis met een rugzak vol ideeën en prioriteiten om direct mee aan de slag te gaan.

Investering
Je investering bedraagt € 175,- euro excl BTW. Heb je een kortingscode dan ontvang je €50,- korting.

shutterstock_151531214100% garantie!
Wij gaan je helpen! Maar we willen alleen tevreden klanten. Dus mocht het onverhoopt zo zijn dat jij niet tevreden bent met het resultaat dan krijg je je gehele investering terug. Zonder gedoe!


 

Locatie
We werken in een ontspannen en charmant huis aan de Nieuw-Loosdrechtse plassen met eigen parkeergelegenheid. Met de auto komen is aan te raden.

Inschrijven Helaas zitten we vol inschrijven is niet meer mogelijk.
Klik hier om je in te schrijven voor een frisse blik op jouw knagende vraag. Eerst wordt je dan gevraagd om je naam en emailadres in te vullen. Vervolgens krijg je een mail met een link naar onze agenda. Je kunt dan zelf een tijdstip kiezen. Je mailadres gebruiken we alleen voor het versturen van een voorbereidingsvraag en de factuur.

Kort iets over je gesprekspartners

Karianne Schippers is sinds 1994 zelfstandig ondernemer en helpt sinds 2,5 jaar dromers die ook doeners willen zijn met het realiseren van hun (lang)gekoesterde plannen.  Ze moedigt mensen aan om hun dromen of ideeën serieus te nemen en er concrete acties aan te verbinden. Ze helpt haar klanten te ontdekken wat ze precies mKarianne Schipperset hun plan voor ogen hebben, wat ze mogelijk tegenhoudt en op welke wijze ze hun plan succesvol kunnen realiseren. En ze fungeert als stok achter de deur bij het uitvoeren van alle voornemens. Je kunt meer over haar lezen op firmaklaarvoordestart.nl

Sacha Kramer helpt fotografen en ook andere zelfstandigen succesvol met hun profilering zodat ze makkelijker aan opdrachten komen. Haar jarenlange ervaring als opdrachtgever van vele creatieve personen en kleine bedrijven zet zSacha  kramer Saache in om je te leren kijken door de ogen van je klant. Sacha is altijd op zoek naar de ultieme combinatie tussen dat wat jij te bieden hebt en dat wat de markt vraagt.

Ja, ik wil graag een frisse blik op mijn knagende vraag

Deel op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>