Wat Saach doet

Gratis
Wil je gratis tips en adviezen om meer zichtbaarheid te creëren bij je opdrachtgevers, zodat het vinden van opdrachten eenvoudiger wordt? Meld je dan aan voor marketingtips voor fotografen. Dan krijg je regelmatig nieuwe tips en adviezen in je mailbox. Wel zo handig. En heb je er genoeg van, dan schrijf je je gewoon weer uit. (wees niet bang voor spam daar heb ik zelf ook een hekel aan)

Online training
Belangrijk is dat je als fotograaf goed bent in je vak. Maar er is meer nodig om je te kunnen onderscheiden. Je zal ervoor moeten zorgen dat klanten voor jou gaan kiezen. De online training In 4 stappen naar je ideale opdrachtgever helpt je daarbij. Deze training doe je volledig in eigen tijd en je kunt dus op ieder gewenst moment starten.

Sacha als spreker
Ik sta graag voor groepen fotografen om ze met andere ogen naar hun eigen marketing te laten kijken. Grote of kleine groepen het maakt niet uit. Denk je dat dit onderwerp goed past bij jouw event of wil je mij als spreker voor een groep, neem gerust contact op. Ik denk dan met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Wil je meer?
Wil je er echt werk van gaan maken en snel stappen zetten dan kan ik je een persoonlijk programma aanbieden waarin we werken aan je marketing strategie. Je gaat deze strategie ook daadwerkelijk toepassen in de praktijk. Natuurlijk altijd op zo’n manier dat het bij je past en een logisch onderdeel wordt van je werk.

Wat gaat een persoonlijk programma je opleveren?
 Je weet voor welke doelgroep jij interessant bent
✓ Je weet hoe je je doelgroep aan kunt spreken
 Je kunt jezelf zichtbaar maken bij je potentiële opdrachtgevers
 Je krijgt meer en/of betere foto-opdrachten
 Je ziet sneller kansen om op in te springen
 Je krijgt meer voldoening in je werk
 Je gaat daadwerkelijk aan de slag met het zichtbaar maken van jezelf en je werk

Wil je meer weten, heb je vragen? Neem contact met me op. Vul onderaan je naam in en de vraag die je hebt en je hoort snel meer van mij.

Voornaam*

E-mailadres*

Stel hier je vraag

Deel op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>